Kontrol ve tedavi amaçlı geçici ya da uzun bir süreliğine bulunduğumuz hastaneler, tedavi hizmetlerinin yanı sıra konforlu bir barınma ve sağlıklı bir yemek hizmeti de sunar. Hasta, hasta yakınları ve sağlık çalışanlarının temel ihtiyaçlarını karşılamada sorumlu olan hastaneler, bu kapsamda hastanelere yemek hizmeti alarak beslenme ihtiyacına profesyonel ve sağlıklı bir çözüm getirmektedir. Bu hizmetler, hastane donanımına ve ihtiyaçlarına göre değişiklik göstermekte olup alanında öne çıkan Yemek Firmaları tarafından verilmektedir.
Gün içinde sayısız kişinin bulunduğu hastanelerde tedavi gören hastalar başta olmak üzere onlara refakat eden hasta yakınları, doktorlar ve hastane çalışanları düzenli olarak sağlıklı, taze ve sıcak yemeğe ihtiyaç duyar. Bununla birlikte hastanelerde oluşan bu ihtiyaçlara cevap olarak catering firmaları, hastanelere yemek servisi sunmaktadır. En sık tercih edilen hastanelere yemek hizmeti servisleri arasında aşağıdakileri saymak mümkün;
Hastanelere taşıma yemek servisi hizmetleri, hastanelerin profesyonel mutfağa, yeterli donanım ve ekibe sahip olmadığı durumlarda tercih edilir. Hastanede oluşan yemek ihtiyacı kapsamında uygun menüler, yeterli oranda sipariş verilerek hastane ortamında servis edilir.
Yerinde üretim yemek servisi için yeterli donanımı ve uygun bir mutfağı bulunan hastaneler, ihtiyaca yönelik daha hızlı çözümler için hastanelerde yerinde üretim yemek servisi hizmetlerinden yararlanmaktadır. Bunlara ek olarak hastanelere sıcak öğle yemeği hizmeti, hastane yoğunluğu içerisinde minimum zamanı söz konusu olan sağlık çalışanları için özel olarak hazırlanabilmekte ve hızlı şekilde servis edilebilmektedir.
Birçok sektörde karşımıza çıkan catering hizmetleri; okul, şantiye ve fabrikaların yanı sıra hastaneler içinde tercih edilerek sağlıklı yemek alışkanlıkları desteklenir. Hayatın devamlılığında önemli bir rol üstlenen hastaneler, hastaların sağlıklarına kavuşurken ihtiyaç duydukları gıda desteklerini alabilmeleri için profesyonel catering firmaları ile çalışarak doktorların taleplerine uygun hasta menüleri hazırlayarak servis eder.
Bunun yanı sıra doktorlar başta olmak üzere sağlık çalışanlarının gün içinde kaybettikleri enerjiyi sağlıklı şekilde geri alabilmelerine yardımcı olacak besleyici menüler, yemek firmaları tarafından hazırlanarak servis edilir. Bu hizmetler çoğunlukla yemek aboneliği oluşturularak düzenli olarak alınır ve hastane yönetimi, temel beslenme ihtiyacı noktasında önemli bir yükü ortadan kaldırır. Yemek aboneliğinin hastaneler için önemli avantajlarından bazıları aşağıdaki gibidir;
Günümüzde hizmet veren birçok hastane, kurumsal yemek aboneliğine sahiptir. Bu sayede hastalar ve sağlık çalışanları başta olmak üzere refakatçiler ve daha pek çok kişiye düzenli ve sağlıklı yemek menüleri sunulur. Abonelik kapsamında menüler genellikle haftalık ya da aylık olarak planlanmakta olup planlar, doktorların özel uyarıları doğrultusunda hastalara yönelik hazırlanır. Hasta yemeklerinin dışında refakatçiler ve sağlık çalışanları için farklı içeriklerde hazırlanan hastanelere yemek hizmeti kapsamındaki menüler, besleyici olmasının yanı sıra lezzetiyle de öne çıkar.
Doyurucu, besleyici, sıcak ve lezzetli olmaları sayesinde beslenme ihtiyacını en iyi şekilde karşılayan hastanelere yemek servisi, toplu yemek siparişleri ile her tüketicinin ihtiyacına hızlı şekilde cevap verir. Hastanelere catering hizmeti sayesinde hastalar, tedavilerini destekleyici bir tüketim alışkanlığına sahip olurken diğer sağlıklı tüketiciler, ihtiyaç duydukları enerjiyi lezzetli bir şekilde temin eder. Hastanelere yemek hizmeti fiyatları başta tüketici sayısı olmak üzere menü içeriği ve hizmet türüne göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda hastanelerde catering yemek aboneliği fiyatları hakkında detaylar hakkında bilgi sahibi olmak ve ekonomik fiyatlardan yararlanmak için bizimle iletişime geçebilir, hizmet almak için rezervasyon oluşturabilirsiniz.